A Metmark Kft. Tolna vármegyébe is elhozta napjaink egyik legnépszerűbb kerítésépítési trendjét, a gondozásmentes kerítésléceket. Ezzel a modern és sokoldalú megoldással lehetőséget adunk mindenkinek, hogy megvalósíthassa az elképzeléseihez legjobban illeszkedő kerítést, amely utána hosszú távon át megőrzi ragyogását.

Sokan vágynak arra, hogy elegánssá tegyék otthonukat, és hogy a kerítésük is kifinomult ízlést tükrözzön. A fa kerítéslécek erre a célra tökéletesen megfeleltek – ám az esetükben egy kellemetlen problémával szembesült mindenki. Nagyon hamar elkezdenek kopni, elvesztik ragyogásukat, sokszor repedeznek és vetemednek is. Ahhoz, hogy hosszú távon megőrizzék pompájukat, állandó törődést igényelnek.

Erre a kihívásra adunk választ a gondozásmentes kerítésléceinkkel. Ugyanazt az elegáns megjelenést adják, amit a fából készült lécek, ám hosszú távon is megőrzik a csodás megjelenésüket. Famintával és számos színben is elérhetőek a kínálatunkban.

Három különböző gondozásmentes megoldást is tudunk ajánlani partnereinknek. A hagyományos fém kerítéslécek egy az egyben tudják pótolni a fa léceket, és egyaránt telepíthetők függőlegesen vagy vízszintesen. A kíváncsi szemek ellen ajánljuk a WPC alapanyagból készült, és a zárt fém kerítéselemeinket. Ezek szintén elérhetők famintával is, és egyaránt telepíthetők zárt és nyitott módon.

Share This