+36 74 512 678 info@metmark.hu

Az elmúlt évek építőipari újdonsága volt a fém és a WPC alapanyagból készült kerítésléc. A hagyományos fa kerítések helyett sokan választják ezeket építkezéskor, felújításkor. Sándor Dominikot, a Metmark Kft. szakértőjét kérdeztük a témában.

  • Mit tapasztalsz, miért váltak népszerűvé a fém és a WPC kerítéslécek napjainkban?
  • Szerintem azért választják sokan ezeket a termékeket a fa lécek helyett, mert olyan egyedi kerítést szeretnének, amely hosszú távon is megőrzi a szépségét. Sokan tapasztalják, hogy a fa kerítéslécek rendszeres törődést, újrafestést igényelnek. Ezzel szemben a fém és WPC kerítéslécek ellenállóak, nem kezdenek el vetemedni vagy repedezni, és a festésük is időtálló.
  • Milyen anyagból készülnek ezek a termékek, hogy ilyen tartósak?
  • A fém kerítésléceket horganyzott acéllemezből vágják és hajlítják, és ezt követően festik a kívánt színűre. A WPC kerítéslécek pedig fa és műgyanta kompozitból készülnek. Ez napjaink egyik legmodernebb alapanyaga: tartós, könnyen vágható és ellenáll a környezeti hatásoknak is.
  • Milyen színben keresik a vevők ezeket a léceket?
  • Két kedvenc van: az egyszínű, illetve a fa hatású mintára festett kerítések. Előbbi a modern kertek elengedhetetlen kelléke. Utóbbit pedig azok választják, akik a fa kerítések elegáns kinézetére vágynak, ám nem szeretnének annak a rendszeres gondozásával bajlódni. Ma már természetesen mind a fém, mind a WPC kerítéslécek elérhetők egyszínű és fa hatású kivitelben egyaránt.
  • Hova szokták ajánlani ezeket a termékeket?
  • Új építésű házakhoz utcafrontra tökéletes választás a tartós kerítésléc. A széles kínálat és a többféle felszerelési mód miatt mindenki az ízlésének megfelelőt választhatja. Már meglévő kerítések felújításához szintén ideálisak ezek a lécek. A legtöbb szerkezetre könnyen rögzíthetők, így nem kell hatalmas munkával számolni a felszerelésükkor.

 

A fém és a WPC kerítéslécek egyaránt elérhetőek Tolna vármegyében, a Metmark Kft. kínálatában!

A termékek részletes leírásáért, valamint a rendelkezésre álló színekért és mintákért kattintson az alábbi linkekre:

Fém kerítéslécek: https://femkerites.hu/#keriteslec

WPC kerítéslécek: https://femkerites.hu/#wpc

Sándor Dominik
értékesítő

Share This